Rug training - Gezond in Noord
15998
page-template-default,page,page-id-15998,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Rug training

Training op de Flex-Chair is een specifieke training van de rug op een flexibele kruk.

Actief bewegen in een zittende houding voor een maximaal coördinatie training met maximaal resultaat is een omschrijving waarmee de werking van de Flex-Chair kan worden omschreven. Het is een innovatieve en effectieve manier om van uw rugklachten af te komen. Met behulp van een computer gestuurd test- en trainingsprogramma laat de fysiotherapeut u zien waar uw knelpunten zich bevinden en hoe het beter kan!

Voor meer informatie over de Flex Chair, klik hier voor de officiële website.

De therapeuten in Noord die zijn gecertifieerd voor trainingen met de Flex-chair:

Er wordt regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Daarnaast biedt de locatie in Zuid (Gezond in Zuid) een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden en is voor elke patiënt de juiste behandeling mogelijk.

Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisaties en ambities en daardoor vormen zij samen een sterk team.

Klik hier voor de andere (para)medici en onze informatie voor nieuwe patiënten.