Orthopedie - Gezond in Noord
15983
page-template-default,page,page-id-15983,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Orthopedie

De orthopedisch schoentechnicus is deskundig op het gebied van op maat gemaakte orthopedische producten en een expert in voet-, enkel- en knieklachten.

Bij klachten aan de voet en been, wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht. Bij stand verandering of door een aandoening, kan men veel last krijgen van de voeten, maar ook in de rest van het lichaam. Door middel van aangepaste schoeisel, kan een normaal looppatroon gerealiseerd worden en klachten verminderen. De schoenen worden handgemaakt en alle opties van materiaal en kleur is mogelijk.

In het team zit de volgende orthopedisch schoentechnicus:

Daarnaast biedt deĀ locatie in ZuidĀ (Gezond in Zuid)Ā een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiĆ«nt gewerkt worden en is er voor elkeĀ patiĆ«ntĀ de juiste behandelingĀ mogelijk.

Klik hier voor de andere (para)medici.Ā