Manuele therapie - Gezond in Noord
15551
page-template-default,page,page-id-15551,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen het vak fysiotherapie. De manuele therapeut is de deskundige op het gebied van het herstellen of optimaliseren van bewegelijkheid in gewrichten en specifiek de wervelkolom. Er wordt zowel lokaal als naar het gehele lichaam gekeken

De behandeling bestaat uit het screenen en onderzoeken van het lichaam en het in kaart brengen van het probleem. De beperkte bewegingen worden gesignaleerd en door middel van een bepaalde specifieke techniek, kan de therapeut het gewricht corrigeren waardoor de klachten verminderen. Tijdens deze techniek kan er soms een klein ‘plopje’ of ‘krakje’ gehoord worden wat niet pijnlijk of gevaarlijk is.

Gezond in Noord heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Ook kunt u terecht bij ons zonder verwijzing van huisarts of specialist. De behandelingen vinden plaats op locatie Banne Buiksloot in de Statenjachtstraat.

In het team in Noord zit de volgende manuele therapeut:
gezond in noord zorgdisciplines Manuele Therapie

Er wordt regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Daarnaast biedt de locatie in Zuid (Gezond in Zuid) een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden en is er voor elke patiënt de juiste behandeling mogelijk.

Klik hier voor de andere (para)medici en onze informatie voor nieuwe patiënten.