Fysiotherapie - Gezond in Noord
16062
page-template-default,page,page-id-16062,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. De fysiotherapeuten van Gezond in Noord hebben erkende fysiotherapie opleidingen gevolgd en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen en opleidingen voor de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

De behandeling bestaat uit het screenen en onderzoeken van het lichaam en het in kaart brengen van de klacht. De fysiotherapeut is breed opgeleid en kan door verschillende behandelmethodes de klachten verminderen. Denk hierbij aan, trainen onder begeleiding, het opstellen van een persoonlijk trainingsschema, adviseren & informeren over belasting/belastbaarheid, masseren, mobilisatie technieken, houdingscorrectie, tapen en nog veel meer.

Gezond in Noord heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Ook kunt u terecht bij ons zonder verwijzing van huisarts of specialist. De behandelingen vinden plaats op onze locatie in de Statenjachtstraat, maar daarnaast is het ook mogelijk om aan huis behandeld te worden. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts of specialist wel nodig.

In het team in Noord zitten de volgende fysiotherapeuten:
gezond in noord zorgdisciplines Fysio Therapie

Er wordt regelmatig mondeling en/of schriftelijk overlegd, waardoor er korte lijnen zijn tussen de therapeuten. Daarnaast biedt de locatie in Zuid (Gezond in Zuid) een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden en is er voor elke patiënt de juiste behandeling mogelijk.

Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisaties en ambities en daardoor vormen zij samen een sterk team.

Klik hier voor de andere (para)medici en onze informatie voor nieuwe patiënten.