Diëtetiek - Gezond in Noord
15996
page-template-default,page,page-id-15996,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Diëtetiek

De diëtist is de deskundige op het gebied van voeding en eetgedrag.

De behandeling bestaat uit het in kaart brengen van de huidige leef- en eetstijl, het samen maken van een plan om te werken aan het gestelde voedings- of eetdoel. Voeding is de basis van het leven. Om te kunnen overleven is eten nodig. Om je goed te voelen en gezond te blijven is goed voedsel nodig. Tegenwoordig is er zo veel te koop en is er veel tegenstrijdige informatie over voeding te vinden. De diëtist brengt daar graag  lijn en duidelijkheid in.

In het team zit de volgende diëtist:
Dietetiek

Daarnaast biedt de locatie in Zuid (Gezond in Zuid) een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden en is er voor elke patiënt de juiste behandeling mogelijk.

Klik hier voor de andere (para)medici