Complementaire Therapie - Gezond in Noord
15994
page-template-default,page,page-id-15994,page-child,parent-pageid-15428,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Complementaire Therapie

De complementaire therapeut is de deskundige op het gebied van aurareading, healing en bach-bloesemtherapie.

Deze therapie richt zich op de energie die in en rond het menselijk lichaam stroomt. Bij een aurareading kijk ik naar blokkades die daarin kunnen ontstaan en vertel wat ik zie. Dat kunnen beelden zijn uit heden en verleden of symbolen die iets vertellen over je vragen en problemen. Deze beelden kunnen bijvoorbeeld inzicht geven in hoe je, zowel privé als op je werk, in het leven staat, welke gedragspatronen je ontwikkeling in de weg staan, wat je relatie is met de mensen in je omgeving en wat je kunt doen om je problemen aan te pakken. Een healing brengt het energiesysteem in balans en ontspant je lichaam en geest. Bach-bloesems werken positief op gemoedstoestanden zoals schuldgevoel, onzekerheid en angst. Je kunt weer in vrijheid keuzes maken waar je helemaal achter staat.

In het team zit de volgende complementaire therapeut:
Complementaire Therapie

Daarnaast biedt de¬†locatie in Zuid¬†(Gezond in Zuid)¬†een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en effici√ęnt gewerkt worden en is er voor elke¬†pati√ęnt¬†de juiste behandeling¬†mogelijk.

Klik hier voor de andere (para)medici.