Podotherapie - Gezond in Noord
16570
page-template-default,page,page-id-16570,bridge-core-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Podotherapie

Een podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten. Dit kunnen dus ook klachten zijn aan de knieën, heupen of bijvoorbeeld de lage rug.

Meestal wordt de stand van de voeten of het looppatroon door middel van een correctiezool gecorrigeerd. Echter kan een goed schoenadvies of het meegeven van oefeningen soms al voldoende zijn om iemand weer pijnvrij te laten bewegen.

In het team zit de volgende podotherapeut:
zorgdisciplines Podo Therapie

Daarnaast biedt de locatie in Zuid (Gezond in Zuid) een groot aantal andere (para)medici aan, zoals oefentherapie, podotherapie en psychologie. Hierdoor kan er altijd snel en efficiënt gewerkt worden en is er voor elke patiënt de juiste behandeling mogelijk.

Klik hier voor de andere (para)medici