over Gezond in noord - Gezond in Noord
15632
page-template-default,page,page-id-15632,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Over Gezond in Noord

Op 1 augustus 2016 opende Gezond in Noord, een paramedisch centrum in Banne-Buiksloot, haar deuren. Dit centrum is opgericht door Humbert Buur en Veikko Hansen (medeoprichters van Gezond in Zuid)
In het centrum werken fysiotherapeuten die in nauw contact staan met een groot aantal paramedische zorgverleners. Het centrum is een uitbreiding van het paramedisch centrum Gezond in Zuid.

Gezond in Noord biedt een passende behandeling voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat, of met klachten die beweging gerelateerd zijn. Op loopafstand van het BovenIJ Ziekenhuis vindt u bij Gezond in Noord ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en aandachtsgebieden.

 

Onze doelstelling is dat we voor iedereen de meest geschikte therapievorm toepassen en zo nodig ons netwerk inschakelen om voor iedereen professionele zorg beschikbaar te hebben. Die ervoor zorgt dat u de stap maakt naar sneller beter. Uw gezondheid staat centraal en is terug te vinden in de naam van ons centrum, tevens ons motto. Gezond in Noord betekent voor u dat wij werken aan de verbetering en het onderhouden van uw gezondheid. Toegankelijkheid en vriendelijkheid gaan gepaard met deskundigheid en korte lijnen tussen de verschillende disciplines en verwijzers.

 

Gezond in Noord is een gezondheidszorginstelling en tevens een geaccrediteerde fysiotherapeutische leerpraktijk. Dit houdt in, dat wij in samenwerking met verschillende Hogescholen studenten opleiden tot kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeuten. Stage en praktijkopdrachten worden bij Gezond in Noord uitgevoerd. Verschillende teamleden zijn tevens betrokken bij onderwijsactiviteiten.

 

Ook werkt Gezond in Noord nauw samen met verschillende orthopeden van het OLVG, Jan van Goyen kliniek, Bergman Clinics en Diagnostisch Centrum. Naast het directe contact met de specialisten vertegenwoordigt Gezond in Noord zich ook sterk in Netwerken (bijvoorbeeld het ClaudicatioNet). Gezond in Noord heeft samen met andere zorgverleners het RugpijnNetwerk opgezet.

pand-banne-buiksloot-img_1793-vierkant