Brunhilde Schleiffert - Gezond in Noord
16235
page-template-default,page,page-id-16235,bridge-core-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
Brunhilde Schleiffert
gezond in zuid zorgdisciplines (medisch) Pedicure

Brunhilde Schleiffert

(Medisch) Pedicure

 

BSchleiffert12@gmail.com
telefoon 06 21 68 78 25

De (medisch) pedicure is deskundige op het gebied van de voetverzorging, waaronder ook de diabetische en reumatische voet.

 

Bij klachten aan de voet, wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht. Door middel van voetverzorging en de juiste behandeling voorkomen we problemen en pijnklachten aan de voeten.

Het prettige aan het werken met moderne apparatuur, waaronder een watergekoelde slijpkop, is dat de behandeling niet pijnlijk en branderig aanvoelt door warmtestuwing.

De behandeling wordt afgesloten met een korte massage. Hiervoor gebruik ik afwisselend Weleda Arnica- of  Weleda Calendula olie.

 

Bij Gezond in Zuid kom ik eens per week en wel op de dinsdagochtend.

Een behandeling duurt ca. 45 minuten.

Het tarief is € 39,50

 

Heeft u diabetes of reuma, dan kunt u voor een – gedeeltelijke – vergoeding in aanmerking komen.

Heeft u diabetes, dan heeft u voor een eventuele vergoeding een zorgprofiel nodig. Hiervoor moet u in eerste instantie bij uw huisarts of diabetes verpleegkundige zijn.

Zo nodig verwijst deze u door naar een podotherapeut.

 

Meer informatie is te vinden op www.pedicurepraktijkbrunhilde.nl