Elleboog/Hand/Pols - Gezond in Noord
15472
page-template-default,page,page-id-15472,page-child,parent-pageid-15430,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Elleboog/Hand/Pols

Tenniselleboog, RSI-klachten, overbelasting door werk (bijv. kantoorwerk, musici, professioneel dansen) of revalidatie na operatie of breuk. Hoe kunnen wij u helpen?

Er zijn verschillende behandelmethodes voor een snel en effectief resultaat mogelijk. Door middel van een intake wordt de blessure in kaart gebracht. Samen met de therapeut wordt de meest geschikte therapie vastgesteld.

De mogelijkheden binnen de fysiotherapie zijn breed, denk hierbij aan:

  • Professioneel advies op maat. Denk hierbij aan: aanschaf van een brace, inzicht krijgen in de belasting en belastbaarheid en klachtenbeloop.
  • Een persoonlijk oefenprogramma.
  • Het corrigeren van de gewrichten bij bewegingsproblemen.

Meer mogelijkheden zijn:

  • Gerichte specifieke massage voor spierontspanning en het verminderen van spierknopen
  • Het gebruik van kleine naaldjes (dry needling), waardoor de spier in combinatie met rekoefeningen.
  • Wanneer er sprake is van een verstoorde circulatie en/of ontstaan van zwelling kan een milde speciale massagetechniek, manuele lymfedrainage, worden ingezet.
  • Littekens kunnen ook specifieke behandeld worden met een een lymfetechniek of bindweefselmassage.
  • Pijnvermindering en het verbeteren van de circulatie door middel van stroombehandeling (T.E.N.S.).
  • Het ondersteunen van een gewricht door gebruik van specifieke tape technieken. Hierdoor verloopt de beweging beter en vloeiend.

Heeft u herhaalde of langdurige (chronische) klachten met vertraagd of geen herstel? Een multidisciplinaire aanpak kan voor u geschikt zijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

De gespecialiseerde fysiotherapeut is op de hoogte van de nieuwste kennis en werkt nauw samen met de orthopeden van het OLVG, Jan van Goyen kliniek, Bergman Clinics en DC Klinieken. Naast het directe contact met de specialisten, vertegenwoordigt Gezond in Noord zich ook sterk in Netwerken.

Voor direct contact,  bel (020) 671 71 35

gezond in noord behandelingen hand pols elleboog pijn