Claudicatio Intermittens - Gezond in Noord
15797
page-template-default,page,page-id-15797,page-child,parent-pageid-15430,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Claudicatio Intermittens

Vasculaire Claudicatio Intermittens, etalagebenen, pijn in de kuiten en/of moeite met lopen. Hoe kunnen wij u helpen?

Er is een onderbouwde richtlijn voor het behandelen van claudicanten. Door middel van een intake worden de klachten in kaart gebracht, verschillende vragenlijsten ingevuld en een fysieke looptest afgenomen. Aan de hand hiervan wordt er gezamenlijk een geschikt behandelplan opgesteld.

Het hoofddoel van de behandeling is door de pijn heen lopen door middel van looptraining. Maar daarnaast zijn de mogelijkheden voor het behandelen van claudicatio breed, denk hierbij aan:

  • Het geven van informatie en voorlichting.
  • Een persoonlijk oefenprogramma gericht op het vergroten van de (pijnvrije) loopafstand en optimaliseren van algehele conditie.
  • Verbeteren van het looppatroon.
  • Verhogen van de pijngrens.
  • Specifieke oefeningen en training voor het verbeteren van vaardigheden, zoals op één been staan, traplopen etc.
  • Daarnaast is er altijd ruimte om andere klachten te behandelen om het lopen te verbeteren.

De gespecialiseerde fysiotherapeut is op de hoogte van de nieuwste kennis en werkt nauw samen met de specialisteren van het OLVG, Jan van Goyen kliniek, Bergman Clinics en DC Klinieken. Naast het directe contact met de specialisten, vertegenwoordigt Gezond in Noord zich ook sterk in Netwerken. Wij zijn aangesloten bij het ClaudicatioNet.

Voor direct contact,  bel (020) 671 71 35

gezond-in-noord-behandelingen-claudicatio-intermittens-etalagebenen-vaatproblemen