Centraal Neurologische aandoeningen - Gezond in Noord
15805
page-template-default,page,page-id-15805,page-child,parent-pageid-15430,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Centraal Neurologische aandoeningen

Pijn tussen de schouderbladen, hyperventilatie, bekend met Parkinson, Bechterew, Scheuermann, Fybromyalgie, Reuma, Reumatische artritis, Dystrofie (CRPS I & II) of heeft u last van stijfheid, kromming of vergroeiing (scoliose). Hoe kunnen wij u helpen?

Er zijn verschillende behandelmethodes voor een snel en effectief resultaat mogelijk. Door middel van een intake wordt de klachten in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt de juiste behandeling gezamenlijk vastgesteld en nauw samengewerkt met de huisarts en/of specialist.

De mogelijkheden binnen de fysiotherapie zijn breed, denk hierbij aan:

 • Professioneel advies op maat gericht op:
  • Houdingscorrectie.
  • Instellen van de juiste werkplek.
  • Inzicht krijgen in de verhouding van belasting en belastbaarheid.
 • Een persoonlijk oefenprogramma met specifieke oefeningen.

Meer mogelijkheden zijn:

 • Het corrigeren van de gewrichten bij bewegingsproblemen van wervelkolom maar ook ribben en algehele stand van het lichaam.
 • Gerichte specifieke massage voor spierontspanning en het verminderen van spierknopen
 • Het gebruik van kleine naaldjes (dry needling), waardoor de spier in combinatie met rekoefeningen.
 • Pijnvermindering en het verbeteren van de circulatie door middel van stroombehandeling (T.E.N.S.).
 • Het ondersteunen van een gewricht door gebruik van specifieke tape technieken. Hierdoor verloopt de beweging beter en vloeiend.

Heeft u herhaalde of langdurige (chronische) klachten met vertraagd of geen herstel? Een multidisciplinaire aanpak kan voor u geschikt zijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

De gespecialiseerde fysiotherapeut is op de hoogte van de nieuwste kennis en werkt nauw samen met de orthopeden van het OLVG, Jan van Goyen kliniek, Bergman Clinics en DC Klinieken. Naast het directe contact met de specialisten, vertegenwoordigt Gezond in Noord zich ook sterk in Netwerken. Wij zijn aangesloten bij het RugpijnNetwerk. 

Voor direct contact,  bel (020) 671 71 35

gezond in noord behandelingen neurologisch Parkinson ALS-MS Reumatische Artritis Bechterew