Schouder - Gezond in Noord
15771
page-template-default,page,page-id-15771,page-child,parent-pageid-15430,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16978

Schouder

Pijn in de schouder bij sporten, werk (RSI), na een ongeluk of heeft u last van een frozen shoulder. Hoe kunnen wij u helpen?

Er zijn verschillende behandelmethodes voor een snel en effectief resultaat mogelijk. Door middel van een intake wordt de blessure in kaart gebracht. Samen met de therapeut wordt de meest geschikte therapie vastgesteld.

De mogelijkheden binnen de fysiotherapie zijn breed, denk hierbij aan:

  • Professioneel advies op maat.
  • Een persoonlijk oefenprogramma.
  • Lokaal optimaliseren van de beweging van het schoudergewricht, maar ook kijken naar de samenhang het gehele lichaam.

Meer mogelijkheden zijn:

  • Gerichte specifieke massage voor spierontspanning en het verminderen van spierknopen
  • Het gebruik van kleine naaldjes (dry needling), waardoor de spier ontspant in combinatie met rekoefeningen.
  • Pijnvermindering en het verbeteren van de circulatie door middel van stroombehandeling (T.E.N.S.).
  • Het ondersteunen van een gewricht door gebruik van specifieke tape technieken. Hierdoor verloopt de beweging beter en vloeiend.
  • Wanneer er sprake is van een verstoorde circulatie en/of ontstaan van zwelling kan een milde speciale massagetechniek, manuele lymfedrainage, worden ingezet.
  • Littekens kunnen ook specifieke behandeld worden met een lymfetechniek of bindweefselmassage.

Heeft u herhaalde of langdurige (chronische) klachten met vertraagd of geen herstel? Een multidisciplinaire aanpak kan voor u geschikt zijn. Neem contact op voor een persoonlijk advies.

De gespecialiseerde fysiotherapeut is op de hoogte van de nieuwste kennis en werkt nauw samen met de orthopeden van het OLVG, Jan van Goyen kliniek, Bergman Clinics en DC Klinieken. Naast het directe contact met de specialisten, vertegenwoordigt Gezond in Noord zich ook sterk in Netwerken.  Wij zijn aangesloten bij het SchouderNetwerk.

Voor direct contact,  bel (020) 671 71 35

gezond in noord behandelingen schouder pijn